BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 16, 2009

Passport PhotoDesign



Assalamualaikum,
Kali ni saya ingin menceritakan sikit jea..hehe..sebab malas nak tulis panjang lebar. Saya gunakan perisian Adobe Photoshop CS3 untuk menghasilkan Passport Photo. Dibawah ini adalah gambar asal sebelum di edit didalam perisian Adobe Photoshop.

Seterusnya, gambar dibawah ini adalah gambar yang dah diedit mengikut saiz Passport. Siap ditacap, hantar kedai ataupun boleh cetak sendiri. :) senang saja....

Adik ni namanya ...............hahaha. Secret Resipie lorrrr...huhu..adik aku paling manjew..huahuahuahua..mujur lerrr abang ko ni sporting. Lau idak..mampuih lerrr nak melayan kerenah adikku ni..adoyai...huhuhu...

Cukup setakat itu saja, haha..next time aku post lagi....waawawawa...tata...

1 comments:

emma:) said...

ABG, kwn adik terer la blogging pe suma..adik minta izin bg id kat dia,biar dia touch up bg cntk sket.bru vouge.kalo abg bg la.kalo tak tak pe:)