BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 24, 2009

Model Penutup Tahun 2009

This is new model untuk penutupan December 2009 dan sempena Kristmas...Good job i have with her. Very nice person..chumel, cute and beautiful...ahakssssss :D ...

Inilah hasil penangan daripada Nikon D300 with D90 kit lens VR 18-105mm..very sharp and smooth..Gmbar nie aku shoot time kat Cameron Highland. Perghh..dengan kesejukkan yang teramat, aku shoot aja..mujur lerrr kamera aku xdak buat hal pape dengan keadaan skeliling sejuk bangat. Anda ingin melihat lagi seterusnya gambar koleksi model ini, boleh layari www.flickr.com/epa_zk


Dibawah ini aku shoot time di LONDON....hahahahahaha..gile bapak jauh siot...ngeeeee...tak de laaa...guro jea..korunk boleh teka laaa kat mana :) kalau tak tahu tu, anggap jela di LONDON..weeeeeeeeee...besh nyerr...ahakssss :D
So, smpai disini sajalah dahulu coretan saya buat anda semua yang melayari laman blog saya ini :) semoga selamat menyambut tahun baru 2010 akan tiba tidak lama lagi.....terima kasih...

2 comments:

emma:) said...

sgt terujaaaaaaaaaaaa!chantek model n chantek juga seni gmbar.~owhhh :)

Han's Que Studio™ creative solutions said...

:) ape daaaa..ngeeee...kak awin tomei kan..kan? hehehe