BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 15, 2009

Nur Syam Obsesi

Sekali lagi kita bertemu,
Maaf lah sebab saya upload gambar-gambar terbaru ni pada bulan disember ni. Bukan apa, blog ni baru jea dihasilkan. Itu pun adik angkat yang tolong..weeeeeeee..Thanks to Noor Asmaa dan ini blog dia http://budakbucuk412.blogspot.com/.... thank you adikku..ahakssss :)

Sekarang kita bercerita pula mengenai gambar ini. Nama beliau adalah Nur Syam asal dari Nibong Tebal, pulau Pinang. Lokasi aku shoot ni di hadapan Jabatan Rekabentuk & komunikasi Visual, Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Perlis. Kebetulan mase ni model ni berlakon dalam short filem OBSESI. Apa lagi, make-up semua orang dah uruskan.hahaha...Masa ni aku hanya gunakan mesin Nikon D200. Ni lah hasil D200. Best x? Anda semua berhak memberi pandangan serta komen-komen yang boleh membangunkan reputasi gambar saya ini.

Aku suke tengok gambar ni sebab it's very detail hinggakan liang roma pun nampak. peerrrrggghhhh...Memang best. Apa pun aku perlu banyak lagi belajar untuk Portraiture Photography. Jika anda semua ingin melihat lagi koleksi Nur Syam ini, layari http://www.flickr.com/photos/epa_zk/sets/72157622512159317/

So, sampai disini dahulu, nak bercerita panjang tak reti...huhu..harap maklum jela..ahaksssss..komen lah pape yang patut..Okei...Terimassss....

2 comments:

emma:) said...

waaaaaaaaa abg eppa dah pandai berblging eh.kah kah.layout mungkin kena tukar la rasa.mcm cacat je pix bila jd cmtu.[geleng kepala].pastu abg jgn lupa tulis utk setiap entry.klik gambar utk besar :)

ok.ahakz

Han's Que Studio creative solution said...

hehe..biase larrr...adik jugak yang ajar :)